term ID:71
parent cat ID:71
post ID:73
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Szolár buborékos medencetakaró Polikarbonát medencefedés Gyermekbiztonsági medencetakaró Rolós automata medencetakaró Téli medencetakaró Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Medencék fedése és takarása

Nyárra télre egyaránt

A honlapunkon 5, teljesen eltérő medencetakarót – medencefedést talál.

1. Szolár buborékos medencetakaró (A víz fűtésére)

2. Polikarbonát medencefedés (A legtöbbet nyújtó)

3. Biztonsági medencetakaró (Gyermekek védelmére)

4. Rolós automata medencetakaró (Motoros – Prémium)

5. Téli medencetakaró (A tél ellen, a medence védelmére)

 

Mivel nem minden medencefedés, medencetakaró alkalmas mindenre, ezért fontos tisztában lennie azzal, hogy mit is szeretne pontosan. Mit vár el a medencefedéstől / takarótól? A szennyeződésektől védené a medencéjét? A gyermekét félti nehogy beleessen a vízbe? Esetleg melegebb medencevizet szeretne? stb. Ezeket azért kellene pontosan tudnia, mert nem minden medencefedés alkalmas mindenre. Mindegyiknek megvan a speciális feladata, feladatai. Ettől függetlenül a legtöbbet az eltolható polikarbonát fedés nyújtja, viszont ez a legköltségesebb is.

Méretek és formák: A legtöbb medencetakarónkat, medencefedésünket méretre és formára készítjük, így szinte biztos, hogy Ön is megtalálja a számára legideálisabbat.

Medencék fedése és takarása

Ha szeretné, hogy  kerti medencéje vize melegebb legyen, akkor ajánlott a nyári szolár medencetakaró használata. Ezzel a takaróval ugyanis a medencéje vize 4-7 fokkal is melegebb lehet, mint takaró nélkül. És ez nem minden! Mivel a takaró visszafogja a medencevíz párolgást, így jóval kevesebb vizet kell utántölteni a medencébe. Ez a megspórolt vízmennyiség akár több 100 liter is lehet hetente. Spóroljon és legyen melegebb a medencéje vize, szolár nyári medencetakaró segítségével.

 • Méretre és formára gyártjuk
 • Emeli a medence víz hőfokát
 • A legolcsóbb medencevíz fűtési mód

 

További részletek

Az eltolható polikarbonát medencefedés, az összes többi medencefedés típus előnyét egyesíti. Melegítik a medence vizét, így gyakorlatilag duplájára nyújtja a fürdési szezont. Távol tartja a szennyeződések nagy részét a medencétől, tehát jóval kevesebbet kell takarítani a medencét. Biztonsági fedésként is funkcionál, mert használatával a kisgyermekek, háziállatok nem tudnak beleesni a vízbe. Stb. Röviden: bár a legmagasabb árú medencefedés típus, de a legtöbbet nyújtja.

 • Számos méret és forma
 • Hazai gyártás, 3 év garanciával
 • Lapos, középmagas és magas típusok

 

További részletek

Ha ezt a medencetakarót használja, nem kell többé attól tartania, hogy kisgyermeke vagy házikedvence véletlenül beleesik a medence vizébe. Ezeket a biztonsági takarókat egyedileg készítjük méretre, maximum 8 x 4 méteres medencéig. Ha ezt használja, bátran kiengedheti a medencéhez gyermekét anélkül, hogy Önnek folyton vigyáznia kellene rá. Nem fog tudni beleesni a vízbe. Ajánlat adásnál sokat segít, ha kapunk egy képet és pontos méreteket a medencéről.

 • Hazai gyártású medencetakaró
 • Kék alapszínben, de felárért egyéb színekben is
 • Vastagfalú, alumíniumrudas merevítéssel

 

További részletek

Stílus és elegancia. Ez a két szó jellemzi legjobban a rolós, redőnylamellás medencefedést. Egyszerűen csak megnyom egy gombot és a fedés automatikusan letakarja a medencét. Új medence építésénél már előre be kell tervezni ha ilyet szeretne. Ez a fedés típus a magasabb árkategóriájú medencetakarók közé tartozik. Egyedileg készülnek minden medencéhez.

 • Automata, motoros mozgatás
 • Akár teljesen rejtett kivitelben is
 • A legmagasabb igényekhez

 

További részletek

A kerti medence téliesítése egy nagyon fontos dolog, ha minél tovább szeretné megőrizni medencéje és medencéje gépészetének az épségét. Ezen felül, ha szakszerűen téliesíti a medencéjét, akkor a tavaszi medencetakarítást is meg tudja úszni. Ebben a menüpontban megnézheti a téliesítés menetét és tájékozódhat a téli medence takaróinkról is.

 • Téli medencetakaró gyártása méretre
 • 2 féle vastagságú anyagból
 • Alapból kék, felárért egyéb színben is

 

További részletek

Visszaugrás a navigációhoz

Egyéb termékeink

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Érdeklődő!

Június 6.-ig bemutatótermünk technikai okok miatt zárva. Telefonon és e-mailben elérhetőek vagyunk.

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy előtte telefonon egyeztessen kollégáinkkal időpontot. Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig (telefonos egyeztetés után)

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

  Dr. Bertényi Uszodatechnika