term ID:
parent cat ID:71
post ID:77
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Rolós automata medencetakaró Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Rolós automata medencetakaró

Motoros. Exkluzív.

Prémium megjelenés
Akár biztonsági funkció
Teljesen elrejthető
Motoros mozgatás

Kinek ajánljuk? Ha Ön egy látványos megjelenésű, minden tulajdonságában a csúcsot képviselő prémium medencefedést szeretne, akkor ez lesz a megfelelő választás.

Mire jó? A rolós medencetakaróval lefedett medence vize sokkal kevésbé fog kihűlni mint takaró nélkül, illetve bizonyos típusú rolók, hasznosítják a nap melegét és akár 4-7 fokkal is melegebb lehet ezáltal a medencéje vize.

Motoros mozgatás: ezeket a takarókat egy motor mozgatja, nem Önnek kell feltekernie.

Nagyságrendi árak: mivel ezek a takarók igen speciális szerkezete, valamint mindegyik teljesen egyedi gyártás, ezért az áruk sem az olcsó kategóriába esik. Mindenképpen több milliós tételről van szó, de minden egyes takaróra egyedileg kalkulálunk árat. A végösszeget főleg ez a 3 tétel határozza meg: takaró mérete, a takaró elhelyezése (medencén kívül vagy belül), rolók típusa.

A Roló elhelyezése új medencénél

Ha most fogja építeni a medencéjét, akkor van lehetősége úgy elhelyezni a feltekercselő tengelyt, hogy teljesen el legyen rejtve a takaró a szem elől, amikor az nincs rajta a medencén. Fontos viszont, hogy ebben az esetben már a tervezési fázisban ki kell találni, meg kell tervezni, hogy hol lesz elhelyezve a takaró tengelye. Nem mindegy ugyanis, hogy a medence aljában, a medence végében de még mindig a víz alatt stb. lesz elhelyezve a rolószekrény. Erre számos variáció létezik, amit mindenképpen ki kell találni még az építés megkezdése előtt. Érdeklődjön nyugodtan kollégáinknál.

Jó tudni

Ezek a fedések nem védenek a levegőből a vízbe hulló szennyeződések ellen, hiszen amikor feltekeredik a fedés, akkor a rajta lévő por, levél stb. belekerül a medence vizébe.

A Roló elhelyezése kész medencénél

Ebben az esetben a medence testének az átalakításaa nélkül csak a medencén kívülre, a medence szélére lehet elhelyezni a feltekercselő tengelyt. (Lásd a képen) Ettől függetlenül így is egy elegáns, prémium fedés lesz a medencéjén, motoros mozgatással.

Biztonsági funkció

Ha azt szeretné, hogy a rolós medencetakarója egyben biztonsági medencetakaró is legyen (ha rálép egy kisgyermek, nem tud beleesni a vízbe), akkor két lehetősége van. 1. Meglévő medencénél, a medence belső oldalára kell korlátot felszerelni és ez fogja meggátolni, hogy a takaró lesüllyedjen a gyermek súly alatt. A fenti videóban ez látható is. 2. Új medence építésnél egy vállat kell kialakítani a medence testében, ahova fel tud feküdni a takaró. Ebben az esetben ez fogja meggátolni, hogy a takaró lesüllyedjen a gyermek súlya alatt.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Nyári, Téli, Biztonsági, Motoros redőnyös medencetakarókkal kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medence fóliázás, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy előtte telefonon egyeztessen kollégáinkkal időpontot. Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig (telefonos egyeztetés után)

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

    Dr. Bertényi Uszodatechnika