term ID:
parent cat ID:71
post ID:201
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Téli medencetakaró Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Téli medencetakaró

Egyedi gyártású medencetakaró

Hasznos kiegészítő
Méretre gyártás
Nincs takarítás

Két indok, a szakszerű medencetéliesítés mellett:

1. A tél, a fagy káros hatásaitól meg tudja óvni a medencéjét, ha a lenti videó, vagy a leírtak alapján téliesít. Így sokkal hosszabb ideig lesz szép és problémamentes a medence, valamint a medence gépészete.

2. A másik indok a szakszerű téliesítés mellett, hogy ha ősszel ezt elvégzi, akkor tavasszal, mikor indul a fürdési szezon és kinyitja a medencéjét, akkor szép, tiszta vizet fog találni a medencetakaró alatt. Tehát nem kell kipucolnia, kisikálni minden tavasszal a medencét.

Sőt! Megfelelő nyári karbantartás és szakszerű téliesítés mellett, a medence vizét elég 3 évente lecserélni!

Mikor érdemes a kerti medencét téliesíteni?

Szeptember közepe – október vége között érdemes bezárni a kerti medencét.

Milyen téli takaróink vannak?

A téli medencetakaróinkat méretre készítjük, 2 féle vastagságú anyagból. Ajánlatadáshoz szükségünk lesz a medence víztükör méretére és a medence formájára. Sokat tud segíteni azzal, ha egy képet is küld a medencéről, ugyanis így egyből látni fogjuk, hogy hogyan lehet a legjobban a téli takarót rögzíteni a medence szélénél.

Galéria

Kerti medence téliesítése

Ebből a videóból megtudhatja, hogy hogyan kell egy süllyesztett víztükrű kerti medencét szakszerűen téliesíteni. Ha ezeket a lépéseket betartja, akkor azzal nem csak a tavaszi medencetakarítást spórolja meg magának, hanem a medencéje élettartamát is jelentősen növelheti.

A téli medence takarókat, ugyan úgy mint a nyári szolár medencetakaróinkat, méretre és formára készítjük, két féle vastagságú, kifejezetten erre a célra választott anyagokból.

Ha Ön is szeretné minél hosszabb ideig kifogástalan állapotban látni a medencéjét és ezért szakszerűen letakarná télen, keresse kollégáinkat nyugodtan.  Elkészítjük a takarót Önnek is.

Jó tudni!

Kizárólag teljesen tiszta vizű medencét érdemes téli takaróval letakarni, ezért fontos, hogy a medencét, téliesítés előtt ugyan úgy porszívózza ki, mintha épp a nyári csúcsszezon közepén lenne. Állítsa be a vegyszerszinteket is.

Medence téli takaró anyaga:

1. Szőtt PE: ez egy vékonyabb, könnyebb anyag. főleg polikarbonát fedés alá érdemes  tenni. Súlya 200g/m². Élettartama 4-5 év. Kék színben kérhető csak.

2. PVC: ez egy jóval vastagabb anyag mint az előző. A súlyán is látszik, mert ez 650g/m². Bár drágább mint az előző anyag, de élettartama a duplája, 8-10 év. Alapból kék, de felár ellenében más színben is kérhető. Erről kérdezze kollégáinkat.

A téli medencetakaró mérete

A téli medencetakaró minden esetben úszik a  víz felszínén, de jócskán túlnyúlik a medence peremén. Tehát nagyobb mint a medence víztükre. Hogy pontosan mekkora takaróra van Önnek szüksége, azt kollégáink meg fogják tudni mondani, ha megkapják a medence víztükör méretét és a medence formáját. Ha egy képet is küld nekünk, az a legjobb.

A téli medencetakaró rögzítése

A takarót mindenképpen rögzíteni kell a medence szélénél, hiszen rögzítés nélkül az első szél lefújná a medencéről.

A takaró rögzítése legtöbb esetben erre a célra készített, úgynevezett vízzsákokkal történik. A másik lehetőség a köteles rögzítés.

A vízzsákos rögzítés egy kicsit költségesebb, hiszen ebben az esetben meg kell venni a vízzsákokat, viszont rugalmasan és könnyen kezelhető.

Ha kötéllel szeretné rögzíteni a takarót, akkor ezt csak abban az esetben tudja megtenni, ha van megfelelő perem a medencén körbe, ahová a kötél beakasztható.

Mindkét lehetőséget megtekintheti a feljebb lévő videóban.

A takarót futárszolgálattal ki tudjuk küldeni Önnek.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy előtte telefonon egyeztessen kollégáinkkal időpontot. Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig.  (Előre egyeztetve)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

    Dr. Bertényi Uszodatechnika