term ID:
parent cat ID:71
post ID:75
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Gyermekbiztonsági medencetakaró Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Gyermekbiztonsági medencetakaró

Gyermekek és kisállatok vízbeesése ellen

Egyedi gyártás
Gyermeke védelmére
Terhelhetősége50kgmaximum

Mi ennek a medencetakarónak a célja? Az, hogy Ön nyugodt legyen! A gyermekbiztonsági medencetakaró legfőbb célja, hogy a gyermeke még véletlenül se tudjon beleesni a medencébe. Ha ez a takaró fent van a medencén akkor Önnek nem kell folyton felügyelnie a gyermekét. Nyugodtan végezheti a napi teendőit.

Hány kilóig nyújt védelmet? Ez a biztonsági takaró az 50 kg – nál nem nehezebb gyermekeket (vagy háziállatokat) képes a medence vizétől távol tartani. Ha 50 – kg nál nagyobb súlyú személy megy rá a kifeszített takaróra, akkor a takaró merevségét adó alumínium rudak deformálódhatnak.

Választható takaró színek? Alapáron kék (középkék), de minimális összeg ráfizetésével egyéb színek is elérhetőek.

Felhelyezése a medencére? A takaró felhelyezéséről és pár alaptulajdonságáról készítettünk egy rövis videót, amit lejjebb láthat. A felhelyezés nem egy túl komplikált feladat, könnyedén elvégezheti akár Ön is.

 

Mekkora méretben kérhető? A biztonsági medencetakaróink mindig egyedileg készülnek, de maximum 8 x 4 – es medenceméretig. Téglalap formán kívül jelenleg más forma nem elérhető.

Minden medencére felhelyezhető? Fontos, hogy csak olyan medencére lehet felhelyezni, aminek a két végén szilárd burkolat van, ahová a takaró 2 vége rögzíthető (lásd a videóban). Szintén fontos, hogy a medence síkjából nem állhat ki semmi. Például létra, nyakzuhany, befüggeszthető gépészet stb. Magyarul a takaró felfekvését a medencére nem akadályozhatja semmi.

Ha éppen nincs kifeszítve a takaró: Ha nincs a medencére ráfeszítve a takaró, akkor a medence egyik végében van összetekerve.

Mit csináljon vele télen? Alap esetben téli takarónak nem használható. De! Ha szeretné a medencén hagyni télre is, akkor a takarót folyamatosan meg kell tisztítania a ráhulló levelektől, szennyeződésektől, hótól.

Erre azért van szükség, mert ahogy a fenti videóban is látszik, a merevítő rudak között néhány csapadék elvezető lyuk van kialakítva. Ha ezek a lyukak a takaróra ráhulló csapadékot nem tudják elvezetni a medencébe, akkor akár több száz kiló víz is összegyűlhet rajta. Ezt viszont nem fogja kibírni és beszakad.

A legbiztosabb ha télen száraz, fagymentes helyre letisztítva elteszi.

Árajánlat kéréshez: Árajánlat adásnál sokat tud segíteni nekünk ha kapunk néhány képet a medencéről. A takarók egyesével készülnek és 150 – 450 ezer forint között mozognak.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Nyári, Téli, Biztonsági medencetakarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Infraszaunával, Jakuzzival, Medence építéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy előtte telefonon egyeztessen kollégáinkkal időpontot. Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig.  (Előre egyeztetve)

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

    Dr. Bertényi Uszodatechnika